Om mig & företaget

Jag heter Lina Laurin och har alltid gillat djur. Jag önskade mig en egen hund redan som barn men fick nöja mig med hemmets två gosiga katter. Hunddrömmen förverkligades 1989 då jag fyllt 20 år och flyttat hemifrån.  Pudel var rasen och det är den rasen har varit mig närmast hjärtat sedan dess. Det har blivit många utställningar genom åren och ett 20-tal valpkullar.  1996 påbörjade jag min utbildning till hundfrisör som elev på Cavatinas Hundvård utanför Helsingborg.

Sedan 1997 har jag jobbat professionellt som hundfrisör i Helsingborgsregionen. Mitt företag Allehunda Pälsvård växte och 2009 bildade vi Hundfrisörerna i Helsingborg då två av mina medarbetare gick in som delägare. Företaget fortsatte att växa och med 5 medarbetare var vi ett av de största hundtrimmen i Sverige när jag 2014 beslutade att överlåta företaget till mina kollegor och starta ett nytt hundtrim i Eslöv under mitt gamla företagsnamn Allehunda Pälsvård. Valet av Eslöv var naturligt då jag 2009 flyttade till en gård strax utanför Löberöd.

Även om jag idag inte är aktiv som uppfödare så ställer jag fortfarande ut en del.  Jag tävlar i hundfrisering både i Sverige och Europa och har vunnit i både Pudelklass och Creative Grooming. Jag är också väldigt stolt över att vara en del av landslaget som ska representera Sverige på VM i Milano 2015, även om jag bara är reserv!

Jag fortbildar mig kontinuerligt och deltar flera gånger per år i olika seminarium både i Sverige och ute i Europa.

Självklart är jag medlem i vår branschorganisation, Sveriges Hundfrisörer (SVHF).

 

/svhflogga600pt.png

 

 

 
 
 
Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)